Magic Leon

Leon Zilavi

Postovani Leon! Imam 23 godine, uskoro punim 24, te se zelim osvrnuti na proslost kada sam sam bila osnovnoskolka i srednjoskolka. Ti dani su mi ostali, koliko u dobrom, toliko i u losem sjecanju. U osnovnoj i u srednjoj skoli sam bila predmet sprdnje. U osnovnoj su decki iz mog tadasnjeg razreda napravili grupu na Facebooku, te me tamo nazvali "govnom" U srednjoj smo se skoli, na kraju godine, dogovarali oko kostima, te je jedna cura napravila grupu u kojoj su bili svi iz razreda-osim mene. Ja svoje misljenje, osvrt na kostim nisam mogla dati jer sam bila izopcena kao i uvijek. Ovdje sam podijelila samo 2 dogadjaja, no bilo je toga jos, pogotovo u skoli. Osjecaj da si izopcen iz zajednice je sve-samo ne lijep osjecaj. Svjesna sam da postoje djeca koja prozivljavaju slicno ili cak i gore stvari od mene, te bih najradije to iskorijenila jer utjecu na samopouzdanje djeteta jer se nalazi u osjetljivoj dobi, te jos nema izgradjen gard. Meni je osobno trebalo jako dugo. Pozdrav!

Ana, 23

Magic Leon

Leon Zilavi

Molim te pomozi!vac dugo vremena preko 1 godine par ucenika iz razreda preko interneta me bulaju,imaju puno grupa kojoj nisam ja nego samo oni i povremeno me preko te grupe i tracaju(govore ružne stvari).Također jedan put bili su u busu njih 5 i poceli se derati moje ime i prezime govoriti da sam vjestica...svakakve ruzne stvari,i sve to se snimali i poslali meni svako od njih isti video.nedavno pisali su mi ruzne stvari a moje je pitanje bilo "Zašto bas ja sto sam to ucinila".Imam tik tok i uspijesnija sam od njih na tik toku i jako su sada ljubomorni zbog toga sto sam uspjesnia od njih.Pa mi se stalno rugaju.sada sam 6 razred i to sve traje od 5.ali da je bar to samo ta jedna godina,zapravo i je ali jedna godina internetnog nasilja a 3 godine nasilja u školi....da i u školi su me svakodnevno tracali gurali i psovali.rekla sam i razrednici mami i tati za sve ovo ali nista ti ucenici ne staju nadam se da ce im se to odbiti.iskreno to sam pocela zanemarivati.TO ME SAMO UCINILO JACOJ

..., 13

Magic Leon

Leon Zilavi

Zdravo Leone nadam se da ces procitati ovo.Ovo je moja prica:Ja cyberrbul dozivljavam skoro svaki dan na instagramu neki ljudi prave fejk profile of mog imena pa meni posalju poruk prijete mi da ce me tuci nege polimit i svasta nesto pusuju I tako.Nadam se da mi mozes pomoc.Unaprijed HVALA!

MarkoVladic, 12

Magic Leon

Leon Zilavi

Imam problem, a to je taj da me frend stalno cyberbully-a. Non-stop me vrijeđa i psuje mi. Svaki put mu želim mu nešto reći, ali se u tom trenutku uplašim da će mi nešto napraviti. Mami kad sam rekao nazvala je njegovu i onda su me vrijeđali još više da sam tuži baba. Molim te pomozi. 🙏

_MarKo_, 11

Magic Leon

Leon Zilavi

Ja sam fan stranica. Druge me fan stranice mrze i govore sto nije istina da sam haker. I izbacivanja iz grupe i blokiraju jer vjeruju drugoj fan stranici jer je fan stranica bolja od mene. I unistva me i prijavljuje i prijavljuje iz cistog razloga.

Petra, 15