Veronika Rosandić

Veronika Rosandic

Dosta vremena je prošlo od kada mi se javio jedan insta profil koji je objavljivao najljepše cure tako nešto. Taj profil mi se javio i govorio mi da sam debela, da kakav je osjećaj kupati se u fritezi, koliko dnevno pojedem masnoće, da sam krava pred klanje i slične jako teške uvrede. Ja sam na poruke odgovarala tako što sam im svaki put poslala poruku ,,Zar su vas tako kod kuće učili? Izrugivati se drugima jer nemate pametnijeg posla. To samo ljudi s manjkom odgoja rade." Nakon nekog vremena tako vrijeđanja su mi napisali ,,Krmačo debela, kakvu ćeš šamarčinu pobrat u školi samo se pazi. Svo salo će ti se trest." I bilo je više takvih slučajeva koji se dešavaju i dan danas. Nadam se da će mi pomoći tvoj savjet. Hvala.

tonka, 14

Veronika Rosandić

Veronika Rosandic

U zadnje vrijeme mi se desavaju cudne stavari javljaju mi se decki na istegramu i onda mi slikaju svoje spolovilo i onda mene nagovaraju da se slikam i ja uvijek kazem ne ali desilo mi se da sam zamjenila jednog decka i ond sam mu se ispricala ali ne zeli mi oprostit i govori mi da za uzvrat se moram slikat gola

Dorotea.L💗, 13

Veronika Rosandić

Veronika Rosandic

Dvije cure su na jednoj aplikaciji hakirale moj account i objavljivale svakakve videe i ulazile mi u privatne poruke pokušali su i account na Instagramu ali nisu uspjele jer mi je moja frendica javila unaprijed pa sam znala što treba učinit i jako sam tužna što moram ići s njima u školu i onda mi je jedna od njih slala poruke u privtabo da joj je žao ali sam ju odbila i dan danas one mogu upravljati tim acc-om na kojem sam ja idalje a ne mogu promijeniti lozinku niti e-mail jer je ta jedna cura sve to promijenila i ako želim promijeniti lozinku traži e-mail a ja ga ne znam kako trebam postupiti?

Ema B🐳, 11

Veronika Rosandić

Veronika Rosandic

Draga Veronika Gotivim da imam jedan veliki problem, i tesko umem da se nosim s tim.Pre jedno dve godine skolski drugari su poceli da me vredjaju na nacionalnoj osnovi na wacap grupi i to traje i traje, svi mi se rugaju i vređaju me. Zbog toga na igralistu vise nitko nece da igra futbol sa menom a mnogo volim da igram. Moja keva kaze da se batalim tih reči ,ali moj očuh također ume da me naziva svakakvim pogrdnim imenima poput trakdordzije, vergusone, i trofazni. Meni to nista nije jasno i boli me kad ne mogu nista da uradim po tom pitanju. Ne znam vise komen da se obrtim i sto da uradim, dalje ovako vise nece da ide. Molim te za savet

Stevica95, 13

Veronika Rosandić

Veronika Rosandic

Jedan lik mi prijeti da xe mi hakirati instagram i ako mu se ne slikam gola i da ce ga prije hakirati ako ga blokiram ili prijavim nekom ne znam sta da radim?

Veliki problem 51662, 12