Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Već 6 godina u školi nekoliko cura iz mog razreda me izbacuju iz zajedničkih aktivnosti te me iskorištavaju. Dečki iz mojeg razreda mi govore da sam glupača te me preko discorda vrijeđaju jer sam niska te mi govore da se ubijem. Prije mjesec dana su me istukli kod parka iz čistog mira dok sam prolazila sa svojim susjedama i malim psom. Stalno u krevet idem plačući. Nesvjesno te zbog ljutnje sam se počela tući po nogama no prestala sam jer me važna osoba potaknula na to. Prije toga svega nakon nekoliko godina prijateljstva ostavila me najbolja prijateljica nisam htjela ići u školu jer me to sve jako pogodilo. Cyber bulyala me preko snapchata i drugih drugih društvenih mreža. Sad opet razgovaramo no jako teško. Stalno provodim vrijeme učeći ili trenirajući moje pse jako sam vezana za njih te ih jako volim Često razgovaram s mamom no ne želim joj sve reći jer me ne shvaća. Ponekad želim skočiti sa balkona svoje kuće. Neznam što da više radim.

Lana, 12

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

U školi me ogovara nekoliko prijatelja ne znam zašto. Čak su napravili grupu gdje me ogovaraju. To sam saznala tako što mi je prijateljica rekla. Više ne želim ići u školu ali me mama i tata tjeraju. Svaku večer kod kuće plačem.

Ani, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

dobar dan kako god, javila sam Vam se zbog jednog razloga...naime u skoli imam jako puno problema od strane djece iz mojeg razreda, neprestano me maltretiraju i rugaju dok nesto ne mogu...ako mi mozete dat savjet bila bi vam jako zahvalna lp.

lorena, 14

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Imam dosta velike probleme i ne znam kako se nosit s time u pitanju je moj razred i grupa na messengeru moj razred je pun narkomana koji puse marihuanu i kad ih u grupi nesto pitam vezano za skolu zeznu me i izbacuju me i vrate nakon nekog perioda lako receno crna ovca sam samo zato sto sam drugaciji od njih imam drugaciji stil oblacenja protiv nasilja sam ne psujem i ne drogiram se kao oni.

Miha, 16

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Dobar dan, danas sam dobila obavjest koja ke potresča meni je svasta dolazilo naprimjer oglasi cura koje traze decka ili koje zele se je**ti neznam kako da drukcije kazem i ka sam to stalno micala i neznam kako naoraviti da mi to ne doslazi i sada mi je doslo da imam neki virus i da ce ove obavjesti biti obavljene na fejzbuk sto sam ja vidjela i neznam kako da to blokiram, strah me jako

Lanaaa, 11

Dennis Domian

DENNIS DOMIAN

Zdravo Dennise Hteo Bih da to ispricam Moju Pricu i Moj Problem,Pa moj Problem je Ovakav. Ja sam Nekada Pomogao Jednom mom Drugu,Pomogao sam Mu Dosta Puta I Kad je Bio U Naj Kriticne Probleme Tu sam Bio Za Njega Ali Jedan Dan Sam I Ja imao Neke Svoje Probleme Koje Nisam Mogao da ih Resim Sam I Pozvao sam Njega ali Se on Nije Oglasio I Posle sam Nekako Resio Taj Svoj Problem I Posle Tri dana sam Ga Opet Pozvao I Opet se nije Oglasio Bio Mu je Iskljucen Telefon. I Sam udlucio Da idem Kod Njega Kuci I Tamo sam otisao I Njega nije Bilo Posle I Desetog Dana Sam Opet Bio Kod Njega doma da Ga trazim međutim i Dalje Njega Nije Bilo on je Siromacan Nema niti Majku Niti Tatu.. Pitam Ja Tebe Dennise Sta da Radim U Ovom Trenutku?

Arso, 18

Dragi Arso, hvala ti na upitu! Drago mi je što si dobar prijatelj i što brineš za svojeg prijatelja. Jesi li pokušao kontaktirati nekoga tko poznaje tvojeg prijatelja? Možda se preselio ili otišao nekamo, a da nikoga nije obavijestio. No, ako te to toliko brine i ako misliš da se tvojem prijatelju nešto dogodilo, ne bi bilo loše da se javiš policiji.

Dennis Domian