Pitaj Stručnjaka

strucnjak

U školi me ogovara nekoliko prijatelja ne znam zašto. Čak su napravili grupu gdje me ogovaraju. To sam saznala tako što mi je prijateljica rekla. Više ne želim ići u školu ali me mama i tata tjeraju. Svaku večer kod kuće plačem.

Ani, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

dobar dan kako god, javila sam Vam se zbog jednog razloga...naime u skoli imam jako puno problema od strane djece iz mojeg razreda, neprestano me maltretiraju i rugaju dok nesto ne mogu...ako mi mozete dat savjet bila bi vam jako zahvalna lp.

lorena, 14

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Imam dosta velike probleme i ne znam kako se nosit s time u pitanju je moj razred i grupa na messengeru moj razred je pun narkomana koji puse marihuanu i kad ih u grupi nesto pitam vezano za skolu zeznu me i izbacuju me i vrate nakon nekog perioda lako receno crna ovca sam samo zato sto sam drugaciji od njih imam drugaciji stil oblacenja protiv nasilja sam ne psujem i ne drogiram se kao oni.

Miha, 16

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Dobar dan, danas sam dobila obavjest koja ke potresča meni je svasta dolazilo naprimjer oglasi cura koje traze decka ili koje zele se je**ti neznam kako da drukcije kazem i ka sam to stalno micala i neznam kako naoraviti da mi to ne doslazi i sada mi je doslo da imam neki virus i da ce ove obavjesti biti obavljene na fejzbuk sto sam ja vidjela i neznam kako da to blokiram, strah me jako

Lanaaa, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Bok neznam kako da posaljem ovo veroniki ali evo, jedan moj prijatelj mi je seksualno prjetio, slao mi je ruzne slike i rekao ako ih ne pogledam da ce me silovati tsko se nastavljalo, rekla sam tati i onda sam izbrisala njegov broj i tu aplikaciju, sve se rjesio ali prijatelj je imao 15 god a ja 11 i vise se nikad snjim nisam cula od 2019

Slomnjena, 11

Dennis Domian

DENNIS DOMIAN

Bok,treba mi tvoj savjet. U srijedu mi je preminuo otac,a ja imam samo 12 godina. Moja mama pokušava skrenuti misli s toga,ali ne uspjeva joj baš. Upala sam u depresiju zbog gubitka voljene osobe. Možeš li mi dati savjet kako se smiriti i ne stalno razmišljati o mom tati?

Sara, 12

Draga Sara, moja iskrena sućut. Hvala ti što si mi se povjerila i javila, nadam se da će ti uskoro biti barem malo lakše. To je još jako svježe i zato tako jako boli. S vremenom ćeš se osjećati bolje, i ti, a i mama. Normalno je da stalno razmišljaš o njemu, i da ćeš ga uvijek voljeti, a siguran sam i on tebe. Mamu probaj utješiti, znam da je i tebi jako jako teško, i meni je jako žao što se to dogodilo. Mama je voljela tatu i zato se ponekad slomi, vjerujem da to možeš razumjeti. Budi joj podrška, ali povjeri joj i kako se ti osjećaš. Siguran sam da će i ona tebe razumjeti, i zajedno ćete biti jače! Držite se, uz vas sam!

Dennis Domian