Pitaj Stručnjaka

strucnjak

U školi me ogovara nekoliko prijatelja ne znam zašto. Čak su napravili grupu gdje me ogovaraju. To sam saznala tako što mi je prijateljica rekla. Više ne želim ići u školu ali me mama i tata tjeraju. Svaku večer kod kuće plačem.

Ani, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

dobar dan kako god, javila sam Vam se zbog jednog razloga...naime u skoli imam jako puno problema od strane djece iz mojeg razreda, neprestano me maltretiraju i rugaju dok nesto ne mogu...ako mi mozete dat savjet bila bi vam jako zahvalna lp.

lorena, 14

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Imam dosta velike probleme i ne znam kako se nosit s time u pitanju je moj razred i grupa na messengeru moj razred je pun narkomana koji puse marihuanu i kad ih u grupi nesto pitam vezano za skolu zeznu me i izbacuju me i vrate nakon nekog perioda lako receno crna ovca sam samo zato sto sam drugaciji od njih imam drugaciji stil oblacenja protiv nasilja sam ne psujem i ne drogiram se kao oni.

Miha, 16

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Dobar dan, danas sam dobila obavjest koja ke potresča meni je svasta dolazilo naprimjer oglasi cura koje traze decka ili koje zele se je**ti neznam kako da drukcije kazem i ka sam to stalno micala i neznam kako naoraviti da mi to ne doslazi i sada mi je doslo da imam neki virus i da ce ove obavjesti biti obavljene na fejzbuk sto sam ja vidjela i neznam kako da to blokiram, strah me jako

Lanaaa, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Bok neznam kako da posaljem ovo veroniki ali evo, jedan moj prijatelj mi je seksualno prjetio, slao mi je ruzne slike i rekao ako ih ne pogledam da ce me silovati tsko se nastavljalo, rekla sam tati i onda sam izbrisala njegov broj i tu aplikaciju, sve se rjesio ali prijatelj je imao 15 god a ja 11 i vise se nikad snjim nisam cula od 2019

Slomnjena, 11

Dennis Domian

DENNIS DOMIAN

Pozdrav, napunio sam 18 godina. Počeo sam se baviti yt i imao sam oko 500 pretplatnika. Otprilike godinu dana bilo je sve uredu, ALI... Došao je dan kada sam se moramo susresti s ljudima kojima se moj kontent i moji videi i opčenito ja nesvidam. Uredu razumijem, svako ima svoj ukus. Nije mi smetalo, bavim se i pjevanjem i puno nastupam pa mi i nije problem vidit ili ćuti neki loš komentar, navikao sam. Ali odjednom toliko zloće i mržnje je došlo na moj kanal da u jednom trenu je bilo 200/300 lajkova i 10/15 dislajkova. Ali 1000 ružnih komentara. Jednostvno sam odustao nisam mogo više. Želim se vratiti na YT volim to i kamere i sve. Ali jednostvno imam 1000 pitanja.. Kuda će ova mladež, što ako je na mom mjestu bilo dijete koje nema toliko samopouzdanja. Čemu vrijeđanje i mržnja. Treba se više o tome govoriti. Hvala što si pročitao ovo. Slobodno možeš pročitati u javnosti. Puno pozdrava i širi ljubav i pozitivu.

Bruno24, 18

Dragi Bruno24, u potpunosti te razumijem. Na YouTubeu ne možeš pronaći niti jedan video koji ne sadrži hejt komentare i dislajkove. Teško je svima udovoljiti i ne možemo se svima svidjeti. U početku je i meni to bilo teško, ali s vremenom se naučiš pažnju obraćati samo na pozitivne reakcije i komentare. Savjetujem ti da pratiš svoje snove, hrabro ideš dalje, budeš svoj i ne odustaješ od onog što uistinu voliš!

Dennis Domian