Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Već 6 godina u školi nekoliko cura iz mog razreda me izbacuju iz zajedničkih aktivnosti te me iskorištavaju. Dečki iz mojeg razreda mi govore da sam glupača te me preko discorda vrijeđaju jer sam niska te mi govore da se ubijem. Prije mjesec dana su me istukli kod parka iz čistog mira dok sam prolazila sa svojim susjedama i malim psom. Stalno u krevet idem plačući. Nesvjesno te zbog ljutnje sam se počela tući po nogama no prestala sam jer me važna osoba potaknula na to. Prije toga svega nakon nekoliko godina prijateljstva ostavila me najbolja prijateljica nisam htjela ići u školu jer me to sve jako pogodilo. Cyber bulyala me preko snapchata i drugih drugih društvenih mreža. Sad opet razgovaramo no jako teško. Stalno provodim vrijeme učeći ili trenirajući moje pse jako sam vezana za njih te ih jako volim Često razgovaram s mamom no ne želim joj sve reći jer me ne shvaća. Ponekad želim skočiti sa balkona svoje kuće. Neznam što da više radim.

Lana, 12

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

U školi me ogovara nekoliko prijatelja ne znam zašto. Čak su napravili grupu gdje me ogovaraju. To sam saznala tako što mi je prijateljica rekla. Više ne želim ići u školu ali me mama i tata tjeraju. Svaku večer kod kuće plačem.

Ani, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

dobar dan kako god, javila sam Vam se zbog jednog razloga...naime u skoli imam jako puno problema od strane djece iz mojeg razreda, neprestano me maltretiraju i rugaju dok nesto ne mogu...ako mi mozete dat savjet bila bi vam jako zahvalna lp.

lorena, 14

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Imam dosta velike probleme i ne znam kako se nosit s time u pitanju je moj razred i grupa na messengeru moj razred je pun narkomana koji puse marihuanu i kad ih u grupi nesto pitam vezano za skolu zeznu me i izbacuju me i vrate nakon nekog perioda lako receno crna ovca sam samo zato sto sam drugaciji od njih imam drugaciji stil oblacenja protiv nasilja sam ne psujem i ne drogiram se kao oni.

Miha, 16

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Dobar dan, danas sam dobila obavjest koja ke potresča meni je svasta dolazilo naprimjer oglasi cura koje traze decka ili koje zele se je**ti neznam kako da drukcije kazem i ka sam to stalno micala i neznam kako naoraviti da mi to ne doslazi i sada mi je doslo da imam neki virus i da ce ove obavjesti biti obavljene na fejzbuk sto sam ja vidjela i neznam kako da to blokiram, strah me jako

Lanaaa, 11

Bernardo Brezni

ARCHER7

Počeo sam snimati ja yt i dobro je krenulo kada su moji ko fol drugo i saznali da snimam počeli su me zezati svašta govoriti ismijavati malom broju subCribera i ja nisam obraćao pažnju na to toliko dok nisu krenuli pisati ruzne komentare i tKo da sam u par dana obrisao sve klipove i obrisao kanal od skoro 200 sub što je to za mene bio veliki broj kreno sam opet poslje snimati ali opet su saznali i opet se počeli rugati ismijavati

Goran, 16

Bok Gorane, puno ljudi mi šalje slične poruke kao što je ova tvoja danas. Totalno te kužim, ja sam isto imao strah od toga kad sam krenuo snimati. Moraš reći svojim frendovima da to šta rade nije oke, ako žele neka gledaju ako ne, ne, jer način na koji se odnose prema tebi i tvom kanalu nije nikako oke. Moj savjet tebi je, ako želiš uspijeti u youtubeu ili nečemu drugome moraš, al moraš biti uporan i ono što je najvažnije ne odustati, a pogotovo ne zbog ovakvih komentara, jer jednog dana kad budeš imao 100k subscriebera gledat ćeš na to sve potpuno drugačije, naravno ako ne odustaneš. Samo snimaj i radi, sve će doći na svoje. Budi hrabar!

Bernardo Brezni