Pitaj Stručnjaka

strucnjak

U školi me ogovara nekoliko prijatelja ne znam zašto. Čak su napravili grupu gdje me ogovaraju. To sam saznala tako što mi je prijateljica rekla. Više ne želim ići u školu ali me mama i tata tjeraju. Svaku večer kod kuće plačem.

Ani, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

dobar dan kako god, javila sam Vam se zbog jednog razloga...naime u skoli imam jako puno problema od strane djece iz mojeg razreda, neprestano me maltretiraju i rugaju dok nesto ne mogu...ako mi mozete dat savjet bila bi vam jako zahvalna lp.

lorena, 14

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Imam dosta velike probleme i ne znam kako se nosit s time u pitanju je moj razred i grupa na messengeru moj razred je pun narkomana koji puse marihuanu i kad ih u grupi nesto pitam vezano za skolu zeznu me i izbacuju me i vrate nakon nekog perioda lako receno crna ovca sam samo zato sto sam drugaciji od njih imam drugaciji stil oblacenja protiv nasilja sam ne psujem i ne drogiram se kao oni.

Miha, 16

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Dobar dan, danas sam dobila obavjest koja ke potresča meni je svasta dolazilo naprimjer oglasi cura koje traze decka ili koje zele se je**ti neznam kako da drukcije kazem i ka sam to stalno micala i neznam kako naoraviti da mi to ne doslazi i sada mi je doslo da imam neki virus i da ce ove obavjesti biti obavljene na fejzbuk sto sam ja vidjela i neznam kako da to blokiram, strah me jako

Lanaaa, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Bok neznam kako da posaljem ovo veroniki ali evo, jedan moj prijatelj mi je seksualno prjetio, slao mi je ruzne slike i rekao ako ih ne pogledam da ce me silovati tsko se nastavljalo, rekla sam tati i onda sam izbrisala njegov broj i tu aplikaciju, sve se rjesio ali prijatelj je imao 15 god a ja 11 i vise se nikad snjim nisam cula od 2019

Slomnjena, 11

Dennis Domian

DENNIS DOMIAN

Bok, Dennise. Imam jedan problem. Na Instagramu me par tvojih fanova znalo maltretirat zbog toga jer radim loše edite. Naravno to me nije smetalo sve dok mi neki nisu počeli pisati kako sam ružna, glupa, retardirana i ostale uvrede. I naravno to me smetalo. Počele su još veće uvrede koje su me odvele u dugu depresiju. Molim te pomozi i ako mi možeš dati savjet?

DDfan29, 13

Draga DDfan29, hvala ti na javljanju i iskrenosti. Znaj da ne postoje loši editi i cijenim rad i trud svakoga od vas. Za zlostavljanje na Instagramu postoji rješenje pa savjetujem da pogledaš ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=_I-aeL4ZpB4. Osim toga svakako trebaš reći roditeljima ili odrasloj osobi kojoj vjeruješ. Ali nemoj se bojati potražiti i stručnu pomoć od psihologa. Probaj se javiti Hrabrom telefonu jer će ti oni sigurno pomoći. Budi hrabra jer nisi sama!

Dennis Domian