Pitaj Stručnjaka

strucnjak

U školi me ogovara nekoliko prijatelja ne znam zašto. Čak su napravili grupu gdje me ogovaraju. To sam saznala tako što mi je prijateljica rekla. Više ne želim ići u školu ali me mama i tata tjeraju. Svaku večer kod kuće plačem.

Ani, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

dobar dan kako god, javila sam Vam se zbog jednog razloga...naime u skoli imam jako puno problema od strane djece iz mojeg razreda, neprestano me maltretiraju i rugaju dok nesto ne mogu...ako mi mozete dat savjet bila bi vam jako zahvalna lp.

lorena, 14

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Imam dosta velike probleme i ne znam kako se nosit s time u pitanju je moj razred i grupa na messengeru moj razred je pun narkomana koji puse marihuanu i kad ih u grupi nesto pitam vezano za skolu zeznu me i izbacuju me i vrate nakon nekog perioda lako receno crna ovca sam samo zato sto sam drugaciji od njih imam drugaciji stil oblacenja protiv nasilja sam ne psujem i ne drogiram se kao oni.

Miha, 16

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Dobar dan, danas sam dobila obavjest koja ke potresča meni je svasta dolazilo naprimjer oglasi cura koje traze decka ili koje zele se je**ti neznam kako da drukcije kazem i ka sam to stalno micala i neznam kako naoraviti da mi to ne doslazi i sada mi je doslo da imam neki virus i da ce ove obavjesti biti obavljene na fejzbuk sto sam ja vidjela i neznam kako da to blokiram, strah me jako

Lanaaa, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Bok neznam kako da posaljem ovo veroniki ali evo, jedan moj prijatelj mi je seksualno prjetio, slao mi je ruzne slike i rekao ako ih ne pogledam da ce me silovati tsko se nastavljalo, rekla sam tati i onda sam izbrisala njegov broj i tu aplikaciju, sve se rjesio ali prijatelj je imao 15 god a ja 11 i vise se nikad snjim nisam cula od 2019

Slomnjena, 11

Dennis Domian

DENNIS DOMIAN

Kad sam kod bake preko praznika druzim se sa prijateljima ali dolazi jedan iz njemacke koji me provocira preko poruka i uzivo.Siri glasine da sam peder i to me jako zivcira i zbog tog sam izgubio dosta prijatelja.Postavlja moje sramotne slike na internet...Dosta djece iz tog kvarta me provociraju zbog stvari koje volim...npr. slusam cajke,gledam neke you tubere koje oni mrze,i zato sto volim pjevat dok se rolam.Mislim da je ovo dovoljno recenih stvari.

Ilija, 13

Dragi Ilija, hvala ti što si mi se javio i žao mi je što sve to prolaziš. Jesi li se nekome već povjerio? Ako nisi, savjetujem da pričaš s roditeljima o tome. Osobu koja sve to objavljuje na internetu možeš zamoliti da to i skine. Ako to ne pomogne, možeš tražiti od FB ili Instagrama da ih uklone. Očito je glavni problem u tom dečku pa bi bilo svakako dobro da netko odrasli s njim razgovara. Hvala ti što mi se povjerio!

Dennis Domian