Pitaj Stručnjaka

strucnjak

U školi me ogovara nekoliko prijatelja ne znam zašto. Čak su napravili grupu gdje me ogovaraju. To sam saznala tako što mi je prijateljica rekla. Više ne želim ići u školu ali me mama i tata tjeraju. Svaku večer kod kuće plačem.

Ani, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

dobar dan kako god, javila sam Vam se zbog jednog razloga...naime u skoli imam jako puno problema od strane djece iz mojeg razreda, neprestano me maltretiraju i rugaju dok nesto ne mogu...ako mi mozete dat savjet bila bi vam jako zahvalna lp.

lorena, 14

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Imam dosta velike probleme i ne znam kako se nosit s time u pitanju je moj razred i grupa na messengeru moj razred je pun narkomana koji puse marihuanu i kad ih u grupi nesto pitam vezano za skolu zeznu me i izbacuju me i vrate nakon nekog perioda lako receno crna ovca sam samo zato sto sam drugaciji od njih imam drugaciji stil oblacenja protiv nasilja sam ne psujem i ne drogiram se kao oni.

Miha, 16

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Dobar dan, danas sam dobila obavjest koja ke potresča meni je svasta dolazilo naprimjer oglasi cura koje traze decka ili koje zele se je**ti neznam kako da drukcije kazem i ka sam to stalno micala i neznam kako naoraviti da mi to ne doslazi i sada mi je doslo da imam neki virus i da ce ove obavjesti biti obavljene na fejzbuk sto sam ja vidjela i neznam kako da to blokiram, strah me jako

Lanaaa, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Bok neznam kako da posaljem ovo veroniki ali evo, jedan moj prijatelj mi je seksualno prjetio, slao mi je ruzne slike i rekao ako ih ne pogledam da ce me silovati tsko se nastavljalo, rekla sam tati i onda sam izbrisala njegov broj i tu aplikaciju, sve se rjesio ali prijatelj je imao 15 god a ja 11 i vise se nikad snjim nisam cula od 2019

Slomnjena, 11

Dennis Domian

DENNIS DOMIAN

Dragi deni meni su se javljali razni gey likovi preko facebooka i instagram. Prihvato sam ih jer su im profili bili ćisti i izgledali su normalno(provjeravam sve profile prije ikog dodam ili prihvatim za prijatelja). Kada sam ih prihvatio nastao je pravi urnebes svašta su mi pisali i slali. Dobivao sam i razne grozne slike koje sam sve pobrisao. To se sve događalo kada sam imao 11 god. i sada se zna desiti da se po koji gey lik javi ali ga odmah blokiram.

Veliki564, 12

Dragi Veliki, mislim da si dobro postupio time što provjeravaš osobe prije nego ih prihvatiš. Žao mi je da si dobio neprimjerene fotografije. Bilo bi dobro da si ih sačuvao. Ako se to ponovi slobodno ih možeš prijaviti na https://redbutton.mup.hr/. Nitko ti ne smije slati “grozne” slike i nikada se nemoj bojati prijaviti!

Dennis Domian