Pitaj Stručnjaka

strucnjak

U školi me ogovara nekoliko prijatelja ne znam zašto. Čak su napravili grupu gdje me ogovaraju. To sam saznala tako što mi je prijateljica rekla. Više ne želim ići u školu ali me mama i tata tjeraju. Svaku večer kod kuće plačem.

Ani, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

dobar dan kako god, javila sam Vam se zbog jednog razloga...naime u skoli imam jako puno problema od strane djece iz mojeg razreda, neprestano me maltretiraju i rugaju dok nesto ne mogu...ako mi mozete dat savjet bila bi vam jako zahvalna lp.

lorena, 14

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Imam dosta velike probleme i ne znam kako se nosit s time u pitanju je moj razred i grupa na messengeru moj razred je pun narkomana koji puse marihuanu i kad ih u grupi nesto pitam vezano za skolu zeznu me i izbacuju me i vrate nakon nekog perioda lako receno crna ovca sam samo zato sto sam drugaciji od njih imam drugaciji stil oblacenja protiv nasilja sam ne psujem i ne drogiram se kao oni.

Miha, 16

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Dobar dan, danas sam dobila obavjest koja ke potresča meni je svasta dolazilo naprimjer oglasi cura koje traze decka ili koje zele se je**ti neznam kako da drukcije kazem i ka sam to stalno micala i neznam kako naoraviti da mi to ne doslazi i sada mi je doslo da imam neki virus i da ce ove obavjesti biti obavljene na fejzbuk sto sam ja vidjela i neznam kako da to blokiram, strah me jako

Lanaaa, 11

Pitaj Stručnjaka

strucnjak

Bok neznam kako da posaljem ovo veroniki ali evo, jedan moj prijatelj mi je seksualno prjetio, slao mi je ruzne slike i rekao ako ih ne pogledam da ce me silovati tsko se nastavljalo, rekla sam tati i onda sam izbrisala njegov broj i tu aplikaciju, sve se rjesio ali prijatelj je imao 15 god a ja 11 i vise se nikad snjim nisam cula od 2019

Slomnjena, 11

Dennis Domian

DENNIS DOMIAN

imam 12 godina i idem u sedmi razred mene su prije zezali zato što sam se čudno oblačila i to se nastavlja pa mi neki dečki iz razreda mi šalju ružne poruke i to mi jako smeta neki dan sam ih prijavila ali oni su samo izbrisali poruke i to više ne rade ali to se počelo događati i u školi ali se sramim to reci nekome. molim te pomozi!! nemoj ignorirat ovu poruku molim te!!! i ti si po meni najbolji youtuber na svijetu obožavam te i uvijek mi nekako uljepšaš dan. HVALA TI NA TOME!!!

iva12, 12

Draga Iva, hvala ti što si mi se javila i stvarno mi je žao što si se to događa. Idući put kad ti dečki pošalju takve poruke, svakako ih sačuvaj i spremi da imaš kao dokaze koje ćeš moći pokazati svojim roditeljima i nastavnicima. Kada bi odrasla osoba razgovarala s njima, vjerujem da bi prestali sa slanjem takvih poruka. Do tada ih probaj ignorirati i nemoj dopustiti da one utječu na tvoje samopouzdanje. Ti dečki nikako nisu vrijednu toga. Predlažem da se okružiš prijateljima uz koje se osjećaš opušteno i uz koje se nećeš zamarati porukama i ostalim stvarima koje pojedinci rade.

Dennis Domian